Ecigg kan rädda livet på dig

Ja du läste rätt, ecigg kan rädda livet på dig. Du kanske tycker detta är ett konstigt påstående just nu med tanke på vad mycket skit som skrivits om ecigg i etablerad media på senare tid. Men det är just det jag har invändningar på, och varför det kan vara livsfarligt att man har svartmålat ecigaretter. Det hela handlar om att stora tobaksbolag har sett till att få det att låta som att ecigg skulle vara farligt, så att dem själva kan fortsätta sälja sina cigaretter.

Det som har hänt är att massa människor som kanske hade kunnat sluta röka cigaretter med hjälp av ecigg, kan nu kanske blivit avskräckta nu tyvärr. Det betyder att det bästa alternativet då är nikotin plåster, vilket vi vet idag inte fungerar. Kort och gått kan det hela sluta med att massa människor nu istället kommer att fortsätta att röka vanliga cigaretter.

Vad kostar en ecigg

Denna fråga är inte så lätt att svara på, då det finns olika dyra produkter inom denna kategori precis som med allt annat. Men man kan säga att dem billigaste ecigg du kan köpa ligger på under hundra lappen, och de dyraste ecigaretterna som kallas för moddar kostar flera tusen kronor. Vill du veta mer om vart du hittar priser på ecigg, så kan du besöka dessa e-cigg köpte vi från Vape.se som har väldigt många olika produkter.

Finns det någon skillnad på vape och ecigg?

Man kan säga att ecigg och vape är samma sak, men fast med två olika namn. Ordet vape kommer från USA, där det också kallas för vaping när man röker en ecigg. just ordet har blivit mycket populärt bland ungdomar i USA, men även här hemma i Sverige. Men i praktiken kan man säga att en ecigarett är samma sak vom en vape. Vill du köpa billiga ecigg startpaket så kan du göra det på länken bredvid.

Är det lagligt med ecigg i Sverige

Till och börja med så måste du vara minst 18 år i Sverige för att köpa ecigg i Sverige, men annars så är det helt okey än så länge i Sverige. Men tyvärr kan det verka som att man även i Sverige försöker få det förbjudet, så som det är i en del andra länder. Vi har bland annat sett i USA att många delstater är det inte lagligt i längre tyvärr.