Med en VPN kan du komma åt Internet privat och säkert.

Den mest populära jämförande test: 4 vpn-tjänster för att surfa anonymt bland sladd fräsar är IPVanish VPN och de lagrar noll loggfiler så ingen av din Internet-aktivitet är tillgänglig för granskning.

I tekniska termer kommer en VPN kryptera din anslutning så att allt som överförs från din Firestick, Fire TV, Android Box, dator, etc. är oläslig.

Din trafik dirigeras sedan via en VPN-server och din externa IP-adress ändras så att du blir 100% anonym.

De flesta människor förstår inte att deras Internet-leverantör (ISP) tilldelar en extern IP-adress till sitt konto.

Du kan tänka dig en IP-adress som ett unikt telefonnummer för din Internetanslutning.

All din Internet-aktivitet knyter direkt tillbaka till dig via din IP-adress på din Smart TV.

Genom att använda en VPN kommer din Internet-leverantör, App/tilläggsutvecklare, myndigheter, hackare och andra inte längre att kunna övervaka och logga vad du streamar eller laddar ned.
Undvik hotfulla brev & stämningar

De bästa VPN-tjänsterna för 2022 (granskade och jämförda)

Om du använder en VPN som IPVanish får du inga hotfulla meddelanden som denna om du av misstag får åtkomst till upphovsrättsskyddade verk via Internet..

VPN skyddar oss inte bara när du streamar eller laddar ned via gratisappar eller tillägg.

I åratal har företag dragit nytta av VPNS som ett sätt för sina anställda att arbeta på distans utan att utsätta sin information för det öppna internet.

Om du använder offentliga Wi-Fi-nätverk, reser eller tenderar att arbeta bort från kontoret, är användningen av en VPN avgörande. De flesta företag på hög nivå använder VPN för att skydda sina data och information när du kollar på Dreamfilms.se.

Ett virtuellt privat nätverk har blivit mer populärt idag, men inte bara för sitt ursprungliga syfte att hindra andra från obehörig åtkomst.

VPN ger tillgång till allt innehåll på webben samtidigt som du döljer din aktivitet från Internet-leverantören, app-/addonutvecklare, myndigheter och potentiella hackare.