Ladda ner den bästa VPN möjligt för din dator och mobil i 2019 är en no-brainer. Förutom att vara den idealiska tjänsten för att hjälpa dig att använda Internet säkert och ta sig runt blockerade webbplatser, de bästa VPN-leverantörerna kommer också att låta dig komma åt de färskaste filmerna och visar i utländska Netflix kataloger, ström i säkerhet och mycket, mycket mer.

En förkortning av virtuella privata nätverk, en VPN-tjänst kan du ändra din IP-adress till en säker server. Som hjälper till att göra dig mer Anonym på nätet och låter dig effektivt lura din bärbara eller mobila enhet att tro att det är på en annan plats. Det är ingen överraskning att de bästa VPN-alternativen för 2019 har blivit så populära, allt oftare används som ersättning för eller utöver traditionell onlinesäkerhet.

Och det är på samma sätt förvånande att så många VPN-tjänster har nu kommit ut ur snickeri. Jämför den nuvarande marknaden för två eller tre år sedan och mängden alternativ som nu finns att ladda ner är överväldigande. Lyckligtvis för dig, TechRadar har testat och granskat över hundra av de bästa VPN-leverantörerna (och det värsta!) att komma med en definitiv topp 12, tillsammans med viktig information och specifikationer på varje.

Så vad du har för avsikt att använda din nya VPN-tjänst för, vi ger dig förtroende för att du installerar den rätta och undvika alla som kan potentiellt vara rent farlig.
Vad är den bästa VPN-tjänsten?

Den bästa VPN-tjänsten just nu är ExpressVPN. Det är det bästa allround alternativet för snabbhet, sekretess och avblockering webbplatser. En nära andra plats är IPVanish, vilket är en annan mycket pålitlig VPN som vi gillar en hel del-särskilt hur den hanterar P2P och Tor rent. Läs mer om dessa VPN-tjänster och tävlingen nedan.

Få 3 månader gratis med en årlig plan på TechRadar ‘ s #1 rated VPN
ExpressVPN levererade enastående prestanda i våra hastighetstest och utmärkt kundsupport plus en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

ExpressVPN ger tillgång till mer än 3 000 servrar på 160 platser i 94 länder, tillsammans med elfy och scania kanske den bredaste plattformsstöd du hittar någonstans.

Vi pratar inte bara om infödda klienter för Windows, Mac, Linux, plus iOS, Android och även BlackBerry. Det finns Custom Firmware för vissa routrar, DNS-innehåll-avblockera för en mängd strömmande mediaenheter och smart-TV, och förvånansvärt kapabla VPN-webbläsartillägg för allt som kan köra dem.

All så pass funktionellitet kunde ljud skrämma till VPN newbies, utom ExpressVPN gör mer än mest till hjälp. En utmärkt supportwebbplats är fylld med detaljerade guider och handledningar för att få dig igång. Och om du har några problem, 24/7 Live Chat support finns till hands för att besvara dina frågor. Det fungerar verkligen, alltför-vi fick ett bra svar från en kunnig support agent inom ett par minuter att publicera vår fråga.

Den goda nyheten fortsätter på andra håll, med ExpressVPN leverera i nästan varje område. Bitcoin betalningar? Självklart. P2P-stöd? Japp. Netflix avblockerar? Naturligt. Industriell-styrka krypteringen, döda strömbrytare, DNS läcka säkringen, fast och pålitlig utförande och en klar nej-förde in i Loggboken? Du har fått den.

Nackdelar? Inte många att tala om. ExpressVPN-tjänsten stöder fem samtidiga anslutningar per användare (ökat från tre), och den levereras med en Premium prislapp. Men om du vill ha en snabb service, proppfull med top-notch funktioner, och med all den support du behöver för att hjälpa dig att använda dem, ExpressVPN kommer att vara en bra passform. Fördriva tiden de dont ‘ har en fri prov, ExpressVPN har en nej-fråga-frågat 30-dag pengar rygg garanti om du er inte glad med det tjänst.

Få den bästa övergripande VPN 2019
Vår #1 rekommenderas VPN är den vi skulle välja om vi skulle få en: ExpressVPN. TechRadar läsarna får 3 extra månader gratis när de registrerar sig för ett år. Och du kan också ge det ett försök först med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

IPVanish är en annan stark artist i våra VPN-tester. Tjänsten har också några imponerande statistik: 40000 + delade IPs, 1300 + VPN-servrar i 70 + länder, obegränsat P2P trafik, tio samtidiga anslutningar och 24/7 kundsupport. När det gäller stöd, vi gillar verkligen att du kan komma åt den direkt från din Android eller iOS app på mobilen.

Apparna är en kraftfull höjdpunkt. Inte bara finns det massor av dem (Windows, Mac, Android, iOS, även Fire TV), men de är helt fyllda med ovanliga funktioner, alternativ och inställningar, trampar över hela fruktansvärt grundläggande “lista över flaggor och en Connect Button “-typ Apps du brukar få någon annanstans.

Den goda nyheten fortsatte när vi försökte några verkliga tester. Servrar var alltid upp, och ansluten snabbt; nedladdningshastigheter var över genomsnittet; torrents stöds på varje server, och vi kunde låsa upp BBC iPlayer och oss Netflix.

Det finns också några frågor. Apparna är kraftfulla, men det betyder att det finns mycket att lära, och vi märkte några små användbarhetsproblem. Ett litet antal servrar verkade inte vara på de annonserade platserna, och det finns ingen kill-switch i iOS-appen.

Sammantaget, om du behöver dess tio samtidiga anslutningar, eller makt och konfigurerbarhet av dess Apps, ta steget med denna VPN-tjänst, och om något du hamna olycklig du är skyddad av en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Hotspot skydda är en anständig fri VPN, utom den kommersiell hotspot skydda premien är en helhet lott bättre. Betala från bara några dollar i månaden får du obegränsad bandbredd, full tillgång till 2500 + servrar i mer än 70 länder, stöd för att ansluta upp till 5 enheter, 24/7 stöd, och naturligtvis absolut inga annonser alls.

Performance var en stor höjdpunkt i våra tester, med Hotspot Shield egenutvecklade katapult Hydra protokoll hjälper till att leverera några av de bästa nedladdningshastigheter vi har sett, även från de mest avlägsna platser. Inte bara det, men dessa hastigheter är konsekventa också.

Men det finns ett problem också. Som Hotspot Shield använder bara sin egen katapult Hydra protokoll, och inte längre stöder standarder som OpenVPN, du kan inte manuellt ställa upp på din router, spelkonsol, Chromebook, eller någon annanstans du kanske vill använda tjänsten. Det innebär att tjänsten bara kan fungera på enheter där du kan köra sina Windows-, Mac-, Android-eller iOS-appar.

Det finns några andra frågor, som ingen Bitcoin stöd, brist på konfigurationsalternativ i Apps, och en oförmåga att häva blockeringen BBC iPlayer, åtminstone under våra tester.

De här wont ‘ materia till envar, ändå, och om din ‘ rättvis sett för rå fart på en mycket lågpris då hotspot skydda är brunn värde en utseende, och den 7-dag prov göra den lätt till prov servicen för dig.

Som vanligt kan du få det bästa värdet för pengarna genom att öka prenumerations längden. Ju längre du begår, desto mindre betalar du i det långa loppet.