Bästa Gratis Dejtingsidor

Bästa-svenska-gratis-dejtingsidornaDejtingsidor på nätet finns det gott om, men vilken är den bästa seriösa svenska dejtingsajt som är gratis 2019?  Detta ville vi ta reda på så vi startade ett konto på varje dejtingsida, och börja testa alla dejting sajter en efter en. Efter att nu testat på detta med dejting på nätet i över i månad, kan vi nu säga vilka seriösa gratis dejtingsidor som var bästa på nätet 2019. Nedan har du både resultatet från de dejtingsajterna vi testade, och även hur vi testade alla dejting sidor.

Därför utförde vi ett bäst i test av dejting sajter

Detta bäst i test av dejting sidor gjordes för att jag själva har blivit lurade, precis som så många andra svenskar av oseriösa dejting sidor. I mitt fall blev det allt annat än gratis dejting, och kostade många tusenlappar i slutändan. Det fick mig att göra test av alla dejting sidorna. SE HUR TESTET AV SAJTERNA GICK TILL

Så testa vi alla dejting sidor

Dejting på nätet handlar primärt om att hitta en partner, eller hitta kärleken som en dejting sajt hade skrivit. Nu är det ju som så att alla inte är ute efter att vare sig hitta en livskamrat, utan många letar faktiskt bara efter en sex dejt också. Det är också något som primärt är svårt att testa vilka dejting sajter som är bäst på, så det vi utgår ifrån är vilka som ger bäst förutsättningar för det.

Det som vi framförallt kolla av är det som flest blir förbannade över, men det kommer man alltid på senare tyvärr. Och det är om det är lätt att säga upp en betalad tjänst, vilket på vissa dejtingsajter kan vara helt omöjligt att få tag på kundtjänst. Det gör att man blir kvar och får betala varje månad, fast att man kanske vill avsluta sitt betalkonto. Men också vad det kostar med en betald version av dejtingsidan.

Antalet aktiva singlar på sidan

Naturligtvis har det stor betydelse hur många aktiva singlar det är på sidan, och hur många som kommer från Sverige. Naturligtvis har det också betydelse om endast några få är Svenskar på sajten, då det blir svårt att träffa folk på riktigt om det är från andra sidan jordklotet. Vist kan det vara kul att prata med människor från andra delar av världen, men näst intill alltid slutar det där också.

Man vs Kvinnor

Antalet män kontra kvinnor på en dejtingsajt har otroligt stor betydelse, då detta sätter hela tonen på dejtingsajten. Allt för många sidor har på tok för stor andel män vs kvinnor, vilket resulterar i att män har svårt att hitta en partner. Kvinnor kan tyckas vid en första anblick vara vinnare på det, men sanningen är att det bara då är massa desperata män på sidan.

Riktiga singlar på sajten

Att det är riktiga personer du också pratar med kan verka självklart, men sanningen kunde inte varit en annan. På senare år har det varit flera skandaler, där det visat sig att dejtingsidor använt billig utländsk arbetskraft för som chattoperatörer.

Dessa chattoperatörer på dejtingsajten får i uppdrag att konvertera icke betalande, till att binda upp sig i en månadsavgift för att kunna använda alla funktioner. Flera sådana skandaler har avslöjats på senare tid, och än idag finns dejting sajter med mycket tvivelaktiga singlar på dem.

BÄST DEJTINGSAJT 2019

Här är bästa svenska dejtingsajten på nätet 2019, och alla är helt gratis att registrera. Vi har också enbart haft med i testet det bästa dejtingsidor med gratis dejting app. Alla dejting sajter nedan är från Sverige, vilket också betyder att majoriteten av användarna som använder dejtingsajten är svenskar.

Dejtiningsidan Match.com är bäst 2019

Bästa dejtingsajten 2019: Match.com

Match.com är den bästa dejtingsajten 2019 enligt mig, och det finns goda själ till det också. Man har bland annat funnits längst på nätet, och man har flest antal singlar på sajten. Man tillhanda håller också en dejting app, och är en gratis dejtingsida. Läs mer om Match.com

Fördelar med Match.com

  • Funnits längst – Otroligt seriös dejtingsajt, som varit med sedan internets första dagar.
  • Störst – Utan tvekan den överlägset största dejtingsajten i världen, med singlar från jordens alla hörn.
  • Flest antal singlar – Kanske inte så konstigt när man är den största dejtingsidan på nätet.

Nackdelar med Match.com

  • Aningen trög dejting sajt – Det stora antalet singlar på sidan får den att bli något seg det värsta tiderna när alla är inne.
  • Lite för stort urval – kanske inte så negativt, men ibland känns som att utbudet av singlar är näst intill för mycket för att kunna bestämma sig.

be2.se är bästa dejtingsajten 2019

Oseriösa dejtingsajter vi varnar för:

Tyvärr finns det också mindre roliga saker vi också kunde notera, att de finns gott om oseriösa dejtingsajter på nätet. Som vanligt finns det alltid de som försöker att profitera på andras känslor, och därför finns det gott om oseriösa dejtingsidor också. Det som gör att dem är oseriösa, eller i värsta fall också bedrägliga och näst intill olagliga kan du läsa om i den längre artikeln nedan.

Dåliga dejtingsidor du ska undvika